Fra radiator til gulvvarme

Fra radiator til gulvvarme     

Mange huse fra 60érne til 90érne er forsynet med radiatorer, som primær varmeforsyning. Radiatorer er ikke særligt charmerende, de er pladskrævende og giver ikke en behagelig termisk rumkomfort. En optimal løsning er at skifte til Energize Quick-Floor gulvvarmeplader.

Gulvvarme er god rumkomfort                                                          

 Udviklingen på gulvvarme området går fra varmeslanger indstøbt i beton til hurtigt reagerende gulvvarmeplader. Nye gulvvarmeplader fra Energize kan regulere gulvtemperaturen og dermed rumtemperaturen på ca. 30 minutter. Med Energize gulve opnår du termisk komfort og en besparelse på varmeregningen, samtidig med at de er billige at anskaffe og nemme at montere.

Udviklet af Energize

Gulvvarmepladerne er udviklet for at reducere reaktionstiden i forhold til beton baserede gulvvarme systemer, der har en reaktionstid på 8-12 timer. De reaktionstræge betongulve har til stadighed et termisk temperatur-oversving, hvilket forøger energiforbruget og giver en dårlig termisk komfort.

Gips gulvvarmeplader

Energize gulvvarmeplader er fremstillet i varme-ledende gips, der er beklædt med alufolie for varmereflektion samt optimering af varmefordelingen.

Gips gulvvarmeplade med spor

Opbygning af gips gulvvarmeplade – Alu – gips – fiber

XPS gulvvarmeplader

Nyeste udvikling er XPS gulvvarmeplader. Elementerne er fremstillet i extruderet XPS, der er beklædt med alufolie for optimal varmefordeling. Alle XPS gulvvarmeplader er forsynet med varmespor, vendespor og fremføringsspor.

Reaktionstid på ca. 30 minutter

Gulvvarmepladernes unikke konstruktion giver en reaktionstid på kun 30 minutter, afhængig af den valgte gulvtype. Gulvpladerne er trykstabile, trinlydsdæmpende og fri for udvidelser og sammentrækninger ved temperaturændringer. Derfor kan alle gulvtyper lægges direkte på gulvvarmepladerne:

  •  Massiv trægulve
  •  Lamel- og laminat gulve
  •  Fliser og klinker.

XPS gulvvarmeplade – 100% alu-beklædt på overfladen

Velegnet til renovering

Gulvvarmeplader er den ideelle løsning til både nybyg og renovering. Byggehøjden for gulvvarmeplader er fra kun 14,5 mm. Ved renovering med lamelparket kan byggehøjden af det nye gulv holdes inden for en byggehøjde på 3 cm. Gulvet kan føres under dørene, ved at fjerne dørtrinnet og i de fleste tilfælde uden at det er nødvendigt at justere dørhøjden.

Rør til gulvvarmeplader

Gulvvarmepladerne forsynes med 5-lags Energize PE-RT rør med optimerede flow egenskaber. Fremløbstemperaturen på gulvvarmen holdes i intervallet 27-40°C, hvilket gør gulvvarmepladerne optimale til opvarmning med fjernvarme, varmepumper, naturgas, olie og fastbrændsel-fyr.

Optimal rumkomfort

Energize gulvvarmeplader giver energibesparelser og optimal termisk rumkomfort. Bedste totaløkonomiske løsning.

Komplet gulvvarmeløsning                                  

Energize leverer en komplet gulvvarmeløsning:

  • Gratis design og beregning af din gulvvarmeinstallation
  • Levering af gulvvarmeplader, slanger, fittings og komponenter

Kom i gang

Kontakt: ac@energiz.dk     2216 6530     info på: www.energiz.dk